zondag 12 oktober 2008

Lekker weekend

Na toch wel weer een hectische week, hebben we het weekend heerlijk niets gedaan. Nou ja niets, het weer was te mooi om binnen te zitten en daarom vandaag de tuin een beetje op orde gebracht. Aan de achterkant dan... de buxussen voor moeten nog steeds gesnoeid worden.

Gisteren zijn we daadwerkelijk voor plavuizen gaan kijken (nog niets gekocht) en heb ik de Groenrijk onveilig gemaakt met een levensgevaarlijke, fietsende Maudy.

Wat betreft gemoedstoestand wisselen Peter en ik elkaar wel af: als ik het even niet meer zie zitten beurt Peter me op en andersom. Zaterdag was het mijn beurt om ff niet zo lekker te voelen, vandaag was het andersom. Maar nu gaat het wel weer met ons allebei.

We hebben lekker gesnackt in het ziekenhuis (wordt bezorgd, alweer voor de derde keer door hetzelfde jongetje 'goh u ligt hier al een tijdje toch?', de keren ervoor zei hij steeds 'beterschap', maar daar is ie nu maar mee opgehouden) en we hebben bedacht dat we hier maar iets aan de muren moeten hangen om het toch een beetje gezellig te maken. Dus als jullie ideeën hebben...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je kan een foto van mij aan de muur hangen.
Of je daar nou echt van opknapt weet ik niet.
Misschien van mijn harige kont...?
Zeg het maar ik ben overal voor in.

Gr.

VV

Beefcake zei

Misschien heeft Mark D nog een paar leuke posters boven z'n bed hangen? Dè in tijgerstring?

JB