woensdag 29 oktober 2008

Wachten, wachten...

Na twee goede weken, zowel lichamelijk als mentaal, is het de laatste week mentaal wat minder. Omdat ik altijd overal een verklaring voor wil hebben ga ik mezelf een beetje in de weg zitten. Veel disciplines van het HAGA zeggen steeds dat we het hartstikke goed doen. Dat kan dan wel zo zijn maar met het gevoel van onzekerheid over hoe lang het nog gaat duren kan eigenlijk niemand je helpen.
Of eigenlijk ook weer wel: praten helpt, maar niet met iedereen. Het kringetje mensen wordt sowieso kleiner en ik heb ook niet altijd zin om over mijn situatie te praten. Ik word er de hele dag al aan herinnerd.
Wat natuurlijk ook helpt is afleiding, andere dingen doen, maar de meeste dingen die ik hier kan doen heb ik al een aantal keer gedaan....

Het grootste probleem blijft volgens mij nu toch het sociale contact. Je mag niet van de kamer anders zou je eens kunnen gaan buurten of kaarten met andere patiënten. Dat zit er helaas niet in en de verpleging heeft daar helaas geen tijd voor.
Ik blijf zoeken en het gaat ook wel lukken; je kan alleen maar aan de top komen als je eerst beneden gestaan hebt (verzin ik net zelf...:))Misschien hou ik wel gelijke tred met mn cluppie Feyenoord....maar dan hoop ik toch echt dat ze snel wat gaan winnen!
Mailtjes blijven welkom, dan kan ik reageren op momenten dat ik dat wil. Ik kan helaas geen .pps of filmpjes etc. openen omdat ik mail open via een inbelverbinding.
Tamara komt zo met mn moeder en die ga ik dan eerst es ff inmaken met triominos.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Kiijken naar je favoriete voetbalclub zou je natuurlijk ook een beetje kunnen opbeuren........!

Ik kom snel weer langs,

VV

Anoniem zei

als je kan kolonisten hou ik me aanbevolen!
kraken is ook goed,maar dan hebben we nog 2 kneusen nodig die we kunnen verslaan.
ik sms je.

x cees

Anoniem zei

Deze kneus zou de komende week wel op donderdagavond kunnen klaverjassen/kraken. Ik kan wel vragen of kneus Peter O. te H. zin heeft om mee te gaan. Dan zijn we met z'n vieren. Kneus Keesjan d. V. moet weer zonodig naar Maleisie.

Groet Frits

Anoniem zei

He Peter,

Ik kreeg de link van je blog van Co. Ik wens je heel veel sterkte. Ik ben blij te lezen dat het steeds iets beter gaat! Zondag heeft 'ons' cluppie uit Rotterdam een dikke overwiining gepakt, laat het een goed voorteken zijn.

Groet,
Maurice Cuvelier