donderdag 20 november 2008

Week 12


Eerst even een rectificatie: het spelletje van Ghita is zeker niet irritant. Hoewel...toen ze het gisteren zelf moest spelen zag ik toch ook enige irritatie! Ik heb haar daarna maar ff laten winnen met Triominos om haar een goed gevoel te geven...of was het beginnersgeluk?
Vanmiddag was Noud met Tamara meegekomen en hebben we hem ook maar een paar keer laten winnen. Hij zit tenslotte bij de harde kern van 020 en je weet nooit wat die gasten gaan doen als ze verliezen!

De keuken gaat voorspoedig; Edwin en Elmer hebben het netjes opgeleverd. A.C.H. is gisteren begonnen met plaatsen en is vrijdagochtend klaar. Ik heb het resultaat gisteren even gezien via skype en het zag er wel goed uit.
Maandag heeft Barbara hier gewerkt en zijn we 's middags even de deur uit geweest. Niet echt spannend; het weer was niet zodanig dat we naar Kijkduin konden dus hebben we maar wat rondgekeken bij keukenboeren om een idee te krijgen wat we met de achterwand gaan doen.

Vorige week vrijdag heb ik een gesprek gehad met de CF-longarts. Dat heeft me opnieuw vertrouwen gegeven dat ik in een goede fysieke staat ben voor de transplantatie. Het blijft een raar idee om over enige tijd weer bijna alles te kunnen doen. Misschien ga ik zelfs wel weer honkballen en ga ik Dè opvolgen op het eerste honk :)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

He kerel,

goed om te horen dat je in fysiek goede staat bent voor de transplantatie.
Ik vond je vorige week woensdag positief en fitter dan vorige maand.
Ik kom snel weer langs om nu eindelijk die kinderen naar de overkant te krijgen zonder dat die hond ze op eet. Prettig weekend VV

Roland zei

Hey Peter,

Ben je niet uit je bed gewaaid vandaag?

goed weekend,
Roland

Anoniem zei

Keuken ziet er strak uit.
vv

Cees zei

Hey Peter,

Heel erg fijn dat je dit blog hebt we houden het nauw in de gaten. Mooie keuken trouwens, ik zou zeggen witte achtergrond met rode sokken

groetjes

Cees G.