zaterdag 13 december 2008

Week 15

Ook deze week wederom weinig nieuws. Hoewel: Barbara zat er nu echt aardig doorheen en is deze week niet aan het werk gegaan. Ze heeft het toch al 15 weken volgehouden zonder verzuim en dat is te prijzen. Maar het eist nu toch zijn tol en nu op de rem trappen is beter dan de reserves aan te spreken. Tenslotte zijn we er nog niet; na de oproep lig ik nog een tijdje in Utrecht en dan zal het zeker in het begin spannend zijn.
Een dagje thuisblijven schiet in dit geval niet op. Ze heeft er uiteraard eerst voor gezorgd dat de leerlingen genoeg stof hadden om de week door te komen.....

Doordat Barbara thuis was ben ik donderdag al naar huis gegaan voor het weekend. Ook straks met kerst kan ik wat langer naar huis als alles goed blijft gaan en ik nog in den Haag opgenomen ben.

In de laatste weken ben ik zo'n 6 kilo aangekomen en dat is best goed. Tijd geleden dat ik zo was. En het zit gelukkig niet allemaal in mn "nabbel" maar mijn arm- en beenspieren zijn gegroeid. Dat is belangrijk voor het revalidatietraject.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hou Bar in de gaten en klasse dat je bent aangekomen!
Ik zie je dinsdagavond.

Mzzl

VV

Anoniem zei

Heee dikke :-)

Volgens mij ben je een van de weinige mensen die blij is dat ie zes kilo aankomt. Met de kerstdagen in het vooruitzicht en oliebollen en appelflappen met oud- en nieuw moet je toch wel aan de acht kilo extra komen. Maar fijn dat die kilo's in je spierballen zitten, kunnen we een wedstrijdje armpje drukken gaan doen ha, ha. Moet je het boek Joe Speedboot maar even lezen ter inspiratie, echt een geweldig boek!

Wij zijn bijna uit de zooi. Ik heb rete hard gewerkt terwijl Ron aan het bijkomen was van z'n operatie en ondertussen de meiden bezig hield. Onze werkkamer is nu klaar om in gewerkt te worden...nu alleen de slaapkamer en de hal nog, hoeraaaaa!

Hee hopelijk tot snel!

Liefs Fro