maandag 9 februari 2009

Week 25 koorts / email

Sinds vorige week donderdag heb ik weer een koorts gehad die vandaag (maandag) weer weg is. De koorts was hoger dan de vorige keer en dat heeft me wel energie gekost. Zowel zaterdag als zondag contact gehad met het ziekenhuis wat te doen en ik heb wederom een extra kuur gekregen. Zondag stond ik even op het punt om maar weer terug te gaan naar den Haag voor opname, zo zat en moe was ik. Maar eind van de middag knapte ik wat op en nu gaat het wel weer. Zo moeilijk is het elke keer om te beoordelen wat te doen.
Ik heb die dagen ook niet of nauwelijks gegeten dus ben wel wat afgevallen maar dat kan ik nu gelukkig wel hebben. Ik denk dat het een virale infectie geweest is want ik had ook last van mijn buik.
Al met al niet zo'n beste week dus. Kan deze week dus alleen maar weer beter gaan....

Ons geduld wordt nu zo langzamerhand wel aardig op de proef gesteld. Barbara zit er ook redelijk doorheen momenteel en is sinds vorige week thuis. De energie is gewoon ff op. Al met al duurt het hele proces al bijna een jaar.

Het zou heel prettig zijn als we iets hebben waar we naar toe konden leven. Normaal doe je dat met een vakantie, werk, o.i.d. Nu hebben we dat natuurlijk ook wel voor ogen, maar het is het erg lastig als je niet weet wanneer het zover is. En dan nog denken veel mensen: "ff een paar nieuwe longen en dan is alles weer ok".

Email: op mijn werk is een nieuwe server geplaatst maar is nog geen office versie geïnstalleerd. Ik kan dus alleen via webmail bij mijn email maar daar kijk ik niet zo vaak op. Mocht je dus geen reactie krijgen dan weet je waar het aan ligt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

SYX FOREVER.............!

VV

André zei

Peter EN Barbara.

Wij leven hier heel erg met jullie mee.
EN.. als er iets is dat wij kunnen doen... al is het alleen al bijv. boodschappen halen, jouw/jullie halen/brengen naar Den Haag, promotie voor CF..
Give us a call!
En wij hopen uiteraard op een snelle donor!

André Steensma
06 421 525 45