donderdag 30 april 2009

GEPOEPT !!!!!!

Ja hoor, het is gelukt! Sinds gisteren kwamen de scheten en vanmorgen rook ik ze zelfs (eet smakelijk). Vandaag werd de inname van de stimulantia opgevoerd om de darmen extra te prikkelen. En vanmiddag om 13.00 uur toch nog maar ff een klysma, wie weet.

De klysma ging al moeilijk dus dat was een goed teken. Zo lang mogelijk ophouden en dan maar kijken......en ja hoor! Daar kwam wat , en nog wat...tsjesus, wat kan een mens gelukkig worden van iets basaals als poepen.

Nu is het wachten tot de artsen morgen komen. De voeding die ik nog via infuus krijg zal eraf gehaald worden denk ik en dan zal er ter controle misschien nog een foto gemaakt worden of wat kweekjes. Het kan nu heel snel gaan, misschien zaterdag en anders zeker zondag naar huis verwacht ik. Je begrijpt dat we heel veel geduld op moesten brengen maar dit vooruitzicht is wel heel prettig.

Nog even geduld dus!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel fijn Peet, het woord "SHIT"heeft nog nooit zo positief geklonken. We hopen dat je dit weekend naar huis mag en met recht dinsdag 5 mei samen met Bar "bevrijdingsdag"mag vieren.

Dikke kus en Liefs
Denise, Clubs & Jamie

Anoniem zei

Doe maar zaterdag, gaan we BBQ-en :-)
Groeten vanaf de IJweg

Tamara M. zei

Hey Peter

Wat goed dat dat weer lukt, kan me voorstellen dat je blij bent.

Heb een vraagje: Waarom is het een goed teken als een klsyma moeilijk gaat? Heb er zelf geen ervaring mee dus vandaar dat ik het vraag.

groetjes Tamara (longtransplantatie wachtende)

Anoniem zei

wat goed het POEPEN. heb je de pot helemaal volgescheten????
Ben blij als je naar huis mag het weekend.
groet de Kroontjes

Anoniem zei

shit happens :)