zondag 19 april 2009

Grote domper

Het is nu zondag en ik ben nog steeds in het UMC. Er is al van alles geprobeerd om mijn darmen op gang te krijgen maar dat is nog niet gelukt. Klisma's en een drank die ik op moest drinken....echt lekker!
Ik heb nu een maagsonde om te zorgen dat mijn maag eerst tot rust komt. Dat betekent ook niet eten en drinken (vocht krijg ik via infuus). En als je maag leeg is heb je eigenlijk wel trek!
Gisteren is ook een chirurg langs geweest voor advies, vandaag komt hij weer kijken. Als het echt niet gaat lukken om die "prop" in mijn darmen weg te krijgen zal het helaas op een operatie uitdraaien. Daar zitten ze hier niet op te wachten en ik zeker niet!!
Ik ben één van de "schatjes" (niet mijn woorden) van de afdeling waar veel zorg naar uit gaat net zoals naar de andere getransplanteerden.

Hopen maar dat het nog gaat lukken.

6 opmerkingen:

cobi zei

Hoi Peter,
Ja het is zeker een grote domper!
Hoop voor je dat de drank toch nog zijn werk gaat doen.
Wens je heel veel sterkte toe!
Groetjes Cobi, en hou je haaks.

Tamara M. zei

Hoi Peter, ik lees ook sinds je transplantatie je blog. Zonde dat na zo;n vlotte start je darmen even niet mee willen werken, hopelijk komt het snel goed!

groetjes Tamara (wachtend op nieuwe longen)

Fred zei

Hoi Peter,

wat ongelooflijk vervelend! ik hoop dat er snel toch beweging in gaat komen!
Hou je haaks en sterkte.

Groeten Fred.

(stichting FOK0

PS; maak je gebruik van een Fok 'internet' laptop??

Anoniem zei

HOi Peter,
Jammer dat het drankje enzo nog niet geholpen heeft. Maar misschien komt het later wel op gang. Het ging allemaal net zo goed. Hopelijk vinden ze ook de oorzaak. Gelukkig zorgen ze wel goed voor je in het ziekenhuis dat verlicht in ieder geval de ongemakken. Veel sterkte en houd moed! groetjes, Floris, Marieke en Wouter. Ook veel sterkte voor Barbara

Robin van Doornspeek zei

ik hoop dat het snel goed komt peet, take care coach

gr Robin

Anoniem zei

Ai das een tegenvaller.
Take care gr. VV