maandag 20 april 2009

Weinig slaap

Vannacht heb ik eigenlijk niet geslapen.

Eerst ging mijn infuus protesteren toen een bepaald medicijn ingebracht werd. Daarna heeft de verpleegkundige de maagsonde handmatig leeg gezogen omdat die verstopt zat. Vervolgens kwam de arts om een nieuw infuus in te brengen en daarna besloten we om toch een andere maagsonde in te brengen die qua diameter iets groter is.
Toen was het 4 uur....

Daarna sliep ik niet echt meer en toen ik eindelijk een beetje wegzakte was er een alarm van de infuuspomp. Pfff

Toch voel ik me vandaag redelijk fit. Wel wat geslapen maar ik zal het vannacht wel inhalen.
Barbara is geweest en we hebben een gesprek gehad met de MW van het UMC. Verder weinig spannends gebeurd.

De dag duurt lang en ik ben het nu al zat. Zeker nadat ik vorige week een paar dagen thuis was. Dat was even wennen maar voelde verder echt fantastisch. Ik had me er erg op verheugd om afgelopen zaterdag te gaan kijken bij de softbal van Bar en Tamara en de honkbal Konica Minolta Pioniers-ADO.
Barbara kon niet spelen omdat ze de eerste wedstrijd van de competitie iemand uittikte en daarbij heeft ze haar duim behoorlijk gekneusd. Ben bang dat ze daar nog wel een tijdje last van houdt. Echt balen want juist nu is het heerlijk voor haar om te kunnen sporten.

Maarrrrr, ik ga zeker nog veel potjes zien! Ik begreep dat het zaterdag toch best wel fris was, maar dan had ik mooi boven kunnen zitten. Broodje bal van Theo eten....o nee, dat mag niet meer tenzij Theo voor mij een apart balletje maakt dat hygiƫnisch behandeld is. Moet lukken toch?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Trusten..........
VV

Anoniem zei

Hoi Peter,
met (cf) Margriet, ik hoop dat het snel weer wat beter met je zal gaan,Wat vervelend dat je nu weer in het ziekenhuis bent.Ik ben van jou en van Twan en van de broer van (salty) Astrid de blogs aan het bijhouden dan kan ik zien hoe het met jullie gaat met Twan gaat het trouwens prima en hopelijk met jou ook binnenkort en dat je vlug weer naar huis mag.Ik wens je veel beterschap en veel sterkte met alles,ik blijf duimen en de kaarsjes blijven branden.
Groetjes Margriet.

Anoniem zei

Ha die Peet,

Even doorbijten he. Het honkbalseizoen duurt nog lang en heel snel gaan we lekker langs de lijn bijkletsen.

Sterkte en groeten

Andy H

Anoniem zei

Hoi Peter,
ik hoop dat je ze inmiddels een poepie hebt laten ruiken daar :)

Sterkte met alles en dan gauw weer terug naar Hoofddorp

ciao Ageeth

Cash en Els zei

Dag Peter,

Gister en vandaag je hele blog zitten lezen. Indrukwekkend hoor. Nu even een tegenvaller begrijp ik maar daar ben jij wel tegen bestand als ik het zo lees.
De wereld lonkt en straks kun jij daar weer met volle teugen van gaan genieten. Sterkte!!
Enne voor dat broodje bal zal je zeker een alternatief vinden, haha.
HARTELIJKE GROET,
Els (CF, 47 jaar, Den Haag)