dinsdag 19 mei 2009

2e week

De laatste week is behoorlijk heftig geweest. Dat heeft alles te maken met het feit dat Barbara besloten heeft om niet met mij verder te gaan. Ik ga hier niet in op het hoe en waarom want dit is een openbaar medium. De mensen die dichtbij ons staan vertellen we het liever persoonlijk. Aangezien die mensen het inmiddels weten vermeld ik het nu op dit blog.

Zodoende begrijp je als ik in het vervolg niet meer zoveel over Barbara schrijf en over de toekomstplannen die we samen hadden gemaakt...

Mijn goal ligt nu dus nog meer op mijn herstel en dat ga ik halen ook. Er blijft genoeg over om me te motiveren ook al zal dat niet altijd makkelijk zijn. Ik ben bang dat de klap nog komt want het is nog zo vers en onwerkelijk. Met de hulp van mijn familie en vrienden gaat het lukken. Bovendien ben ik het verplicht t.o.v. de donor, mezelf en alle mensen die ons zo ongelooflijk hebben gesteund.

Het trainen bij CURA gaat goed. Zondag had ik dus wel spierpijn...in mijn kuiten.
Zaterdag heb ik voor het eerst in de dug-out gezeten bij Konica Minolta Pioniers. Ik hoop niet dat het door mij kwam maar we speelden dramatisch. Wel leuk was de foto die Rien Schenck van mij gemaakt heeft. Je kan em zien op onderstaande link. Ff knippen en plakken,, tis de 1e foto linksboven,

http://www.reni-foto.nl/Home%202009/2009%20mei.htm#Pioniers_-_HCAW__16_mei

Maandag weer in Utrecht geweest voor de wekelijkse controle. Geen schokkende zaken. Mijn stem is nog niet wat het wezen moet en ik ga 8 juni (op mijn verjaardag..) naar de KNO voor de zekerheid. Misschien komt het ook wel omdat ik vrijdag en zaterdag bij het jazzfestival geweest ben:)

Donderdag ga ik weer in de dug-out zitten als we tegen onze vrienden van Kinheim spelen. Ook heb ik met Michel een poule opgezet wat aan het eind van het seizoen het runsaldo van RCH is. Er mogen nog mensen meedoen als ze heel snel zijn. De inleg is €5,00 per gok. Je kan het aan mij mailen voor zaterdag 23 mei.

Vandaag ook even gebak gegeten op mijn werk voor de verjaardag van Tonny. Het was goed om weer eens wat mensen te zien.
Het was heel dubbel omdat veel mensen enthousiast waren me te zien maar ik niet blij kon zijn omdat Barbara vandaag wegging. Bovendien wist ik niet wie hiervan inmidddels op de hoogte was.

Het laatste nieuwtje is dat vandaag alle zuurstofapparaten opgehaald zijn door Vivisol!! Toch wel leuk als je dat weggehaald ziet worden. Overigens een heel aardige kerel die Alex van Vivisol. Hij keek echt zijn ogen uit toen ie mij zag staan en lopen, echt grappig.

5 opmerkingen:

salty zei

Hoi Peter, wat een naar bericht. Ik hoop inderdaad dat je je koppie niet laat hangen, maar er vol tegenaan gaat. Veel sterkte en zet 'm op!!!

Groetjes van Astrid van Heeringen

Anoniem zei

We hadden het van Ton al venomen in een woord KLOTE. Ben blij dat je toch positief blijft en we blijven je volgen op je blog
liefs de kroontjes uit almere

Anoniem zei

Jeetje Peter, wat ontzettend rot! Weer een tegenslag te verwerken..
Heel veel sterkte en hou vol!
Liefs Andy, Bieb en Thies

Anoniem zei

Sorry Peter dat ik telkens schreef kan je samen met Babara gaan genieten Maar zet hem op je komt er wel.Groetjes Margriet.

Anoniem zei

Hey PB, da's minder nieuws. Laat je koppie niet hangen he !
Sterkte !
Groetjes Marco (Arie jr) van der Voort