maandag 10 mei 2010

Naar huis!!

Dankzij mijn sterke goddelijke lichaam (jaja, kom maar op met die reacties.....) mag ik vandaag alweer naar huis.
Dan heb ik nog 3 weken om , naast het werk, ook weer in vorm te komen voor de Europacup honkbal van 2 - 7 juni in Brno, Tjechië. Allemaal weer keurig op tijd :)

Dank iedereen voor alle vele berichtjes, kaarten en andere blijken van medeleven.

Enne...jazeker, ik ben ook geschrokken hoor, maar schrijf het maar wat luchtig op. Had de pech dat die pneumokokken (=ook die fijne jongen van hersenvliesontsteking) direct mijn bloedbaan inschoot waardoor het zo snel bergafwaarts ging. Het had dus niks te maken met een longontsteking, het vermindert je longfunctie snel en zorgt dat je bloeddruk daalt als een gek. En dat houdt niemand vol.
Overigens ben ik voor de transplantatie ingeënt voor die pneumo dus ze gaan nu nog onderzoeken welke variant ik tegen het lijf gelopen ben.

Nog even reclame maken voor de site van Tamara; de Hyvessite "sieraden voor cf". Hierop kan je de sieraden zien die ze zelf maakt en waarvan de opbrengst naar de stichting voor CF gaat.

See you all soon!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat heb je mooi voor elkaar en ach, als jij denkt dat jouw goddelijke lichaam voor gezorgd heeft....de Efteling draait ook al jaren mét succes op sprookjes ;-)

Veel plezier thuis, lekker herstellen en geniet van het honkbal!!

Grts, Kitty

Anoniem zei

Peet!

Super dat je weer thuis bent!! Snel weer de oude! Zie je weer op de honkbalvelden!

Liefs Suus Groen