vrijdag 1 mei 2009

Zondag naar huis!

Vanochtend hebben we afgesproken dat ik zondag naar huis mag als ik me goed genoeg voel. Ik heb alleen nog een infuuslijn met voeding en die gaat er vanavond uit omdat ie gaat irriteren. Ik wil niet het risico lopen dat ik de laatste dag nog ff een ontsteking oploop.
Vandaag moet ik 3 van mijn favoriete nutridrinks opdrinken zodat ik genoeg binnen krijg. Dat moet lukken, heb er al twee op en vanavond de laatste. Ik eet inmiddels ook wat makkelijker en heb een minder vol gevoel. Als de voedingsinfuus eruit is zal dat ook schelen. Vandaag heb ik ook al twee keer spontaan gepoept dus dat loopt goed door.

Bovendien denk ik dat ik thuis sneller opknap dan hier. Ik voel me goed en moet uiteraard nog aansterken maar dat gaat thuis beter dan hier. Mentaal is het ook beter om naar huis te gaan want ik heb het hier nu echt wel gezien.

Nog 1 dagje dus!

3 opmerkingen:

Roland zei

Hé ouwe reus, en nu goed goan hè ?
D'r komt zonnig voorjaarsweer, dus lekker in de achtertuin !
groeten ût Apeldoorn

Anoniem zei

Prettig weekdend VV

Anoniem zei

Mooi dat je zondag weer naar huis gaat (eindelijk), jammer dat ik je vanmiddag nog niet zie bij de pioniers. Ik moet er voor de radio naar toe en zal even zwaaien. Tot gauw!!

Andy H