maandag 30 maart 2009

bijna wakker

Rond half 3 kwam de ic-verpleegkundige melden dat Peter langzaam aan het wakker worden was. Het is nu 19.36 uur en hij is nog steeds niet wakker wakker, maar heeft af en toe een helder momentje. Het jammere is dat hij blijft vechten tegen de beademingsbuis en alle draden. Hij wil steeds op zijn zij draaien, maar moet op zijn rug blijven liggen. Dat is lastig en het kost best wat moeite om hem op zijn rug te laten liggen. Dat wordt dus spierpijn.
Verder geen ontwikkelingen. De artsen zijn tevreden. En als alles goed gaat en Peter echt wakker wordt mag de beademingstube er al vanavond uit. Daar zal hij blij mee zijn.

6 opmerkingen:

Ilja Schinkel zei

Peter,

Fantastisch dat de ingreep nu klaar is en je aan herstel kunt gaan werken.
Heel veel sterkte daarbij ook voor je vrouw en overige familie.

Hopelijk tot gauw op het veld!

Joey zei

Lieve Barbara en Peter,

Ik ben erg blij dat de operatie gelukt is. Ik heb de hele dag op school de kriebels in mijn buik gehad. Ik hoop dat Peter snel helemaal wakker wordt en dat hij snel beter wordt. Kusjes Joey.

Anoniem zei

Lieve Peet en Barbara,
ben blij te lezen dat de operatie achter de rug is en dat men tevreden is.
Ik hoop dat Peet gauw wakker wordt, op naar een voorspoedig herstel
Dikke kus Alissa en Ageeth

Frowine zei

Tsjeeemig hee, wat onzettend spannend allemaal! Dat het nu dan echt zo ver is, echt bizar, fijn bizar. We hopen echt dat het herstel goed en spoedig verloopt en wensen jullie alle sterkte van de hele wereld de komende uren, dagen en weken!! Zet 'm op en hopelijk snel tot ziens.

Veel liefs en knuffels
Ron en Fro

Anoniem zei

Kijk, da's pas goed nieuws voor het slapen gaan! Wat moet dat een ongelovelijk heerlijk gevoel zijn om te horen dat alles zo goed verlopen is...
Nog even doorzetten en voor dat jullie het weten loopt hij weer rond. Houd mekaar dan maar even goed vast.

Zet hem op, grtn Luis.

Shelley zei

lieve Bar en Peter,

ik kan alleen maar zeggen dat ik aan jullie denk.

heel veel sterkte.

liefs Bram en Shelley