maandag 2 maart 2009

Week 27

Ik wil eigenlijk elke week een nieuw bericht maken maar er gebeurt niet zoveel. En sommige dingen willen we toch echt privé houden!

Afgelopen vrijdag echter is Tamara tegen sluitingstijd door twee gewapende kneuzen overvallen op haar werk. Alles is gelukkig goed afgelopen en ze heeft goed gehandeld. Na het verhoor is ze nog langs geweest met Noud en Dennis(haar baas). Ik hoop dat ze er niet teveel last van blijft houden. We zijn ons natuurlijk rot geschrokken. Het liefst zou je op verkenning gaan en die gasten ff tegen de muur plakken.

Barbara heeft nu een goed contact met de maatschappelijk werker van het HAGA, die haar wat meer gaat begeleiden. Woensdag heeft ze weer een afspraak met haar als ik voor controle ga. Ze is ook bij de bedrijfsarts geweest en dat zijn echt kanjers...die man wist nu al dat ze over twee weken weer beter is want dan kon ze wel weer halve dagen werken! Dan hield hij zich aan de termijn van de probleemanalyse. Ongelooflijk dit soort figuren, maar ja, hij is niet voor niks Arboarts. We zien het wel, wat niet gaat gaat niet.

Mijn uitslagen vorige week waren goed, toch altijd weer prettig om te horen. Het gewicht blijft een beetje hangen dus ik moet wel opletten dat ik bewust iets meer ga eten. Sommige mensen zal dat als muziek in de oren klinken als ze dat moeten doen, maar neem van mij aan dat het andersom ook niet altijd lekker is.

We hebben afgelopen week wel wat leuke dingen gedaan samen en het gaat mij ook makkelijker af om de deur uit te gaan met die slang in mijn neus.

Volgende week maandag heb ik een controledag in het UMC Utrecht en mogen we weer bij iedereen langs.

1 opmerking:

salty zei

Hallo Peter,

In november en december was ik je buurvrouw op 6a. Ik ben nu weer opgenomen en vroeg naar je, de verpleging wees mij op je blog. Dus van nu af aan kan ik je volgen.

Sterkte met het wachten en ook de groetjes aan Barbara van,
Astrid van Heeringen