zaterdag 18 oktober 2008

Trainen en vakantie

Vorige week is eigenlijk de eerste week geweest zonder complicaties. Ik voelde me dan ook redelijk goed en heb goed kunnen trainen. Nu krijg ik weer een beetje het gevoel dat ik wat kan doen om op die manier wat vooruit te gaan i.p.v. achteruit. Het trainen van de beenspieren en hulpademhalingspieren (mooi scrabblewoord...)is van belang bij de revalidatie na de transplantatie. Hoe eerder je op je benen kan staan hoe eerder de fysio's je kunnen revalideren. Kan ik hier volgend jaar ook weer aan mee doen :), zie foto.
Ik moet nu oppassen dat ik niet gelijk teveel ga doen. Het is overigens wel erg prettig zonder dat infuus. Het valt ook nog mee hoeveel meer ik ga hoesten. Meestal is dat gelijk merkbaar.

Dit weekend weer lekker thuis. Volgende week heeft Barbara vakantie(hoewel, ze gaat zowel donderdag als vrijdag extra bijles geven....hoezo vakantie?)
We hebben een "teller" op de site gezet zodat we kunnen zien hoeveel hits er zijn, ben benieuwd. Het aantal belangstellenden c.q. bezoek neemt gestaag af maar zo werkt dat in het leven.
Wederom vandaag even een plavuizen tegel meegenomen van Meyer voor de nieuwe keuken die in november geplaatst gaat worden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Positief stukje Peet,

Ik ben blij dat het een beetje beter gaat. Ik spreek je dinsdagavond.

VV

Anoniem zei

Mooie foto :-)

groet,
Michel

Anoniem zei

Hoi Peter,

heel veel succes, ik hoop dat allemaal vlotjes zal verlopen en dat je weer mee kan doen aan mooie mat partij.

Guus Kagchelland