zondag 5 april 2009

Drains eruit!

Vanmorgen werd ik voor het eerst met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik had een giga spierpijn boven de wond van de operatie. Heb toen een uurtje met coldpacks gekoeld en een extra painkiller genomen. Ik mag daar geen pijn hebben omdat dat mijn ademhaling belemmert en ik dan minder diep ga ademen.

Om 12.30 uur zijn de twee linkerdrains eruit gehaald. De verpleegkundige moest assisteren bij de arts dus heb ik zelf maar wat foto's genomen met mijn vrije hand.
Het was niet echt een prettig gevoel en de arts zei nog dat "het eruit halen in principe geen pijn doet". Maar ja, is gras groen, sneeuw wit, slaapt Dolly Parton op haar rug?
Nu gaat het weer prima maar ik vergeet nog wel eens dat ik aardig wat pijnstillers krijg. Vandaag maar even wat rustig aan doen dus. Mijn stem komt langzaam aan terug en dat is wel fijn (misschien niet voor iedereen maar so be it :))

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee Peet,

Gaat goed zo nietwaar.
Ik was vandaag bij de marathon van Rotterdam. Winnaar Kibet had 2.04.27, dat moet beter kunnen volgend jaar, toch.

Groeten Andy H. + Fam

Anoniem zei

Hé Peet,

Volgend jaar dus gewoon meedoen met het tennistoernooi en misschien kan je dan aan jezelf de 1e prijs uitreiken. Voor mij heb je die na al deze dagen allang gewonnen. Ga zo door!

Liefs,Syl

Swen Huijer zei

Beste Peter,

Het nieuws heeft amerika wat later bereikt! Maar wat geweldig! 1,5 jaar geleden was ik getuige van je bruidsfeest in l hirondelle. Wellicht spelen de mannen van minolta volgend jaar wel weer onder jouw leiding. Is toch een geweldig vooruitzicht!

Veel sterkte met het herstellen en wellicht tot na de zomer op de velden in Hoofddorp

Swen Huijer & Familie

Anoniem zei

Hé topper,

Je humor ben je gelukkig ook niet verloren. Gun je lichaam ook de tijd om te wennen, hè. Enne...als je thuis weer gaat trainen, wil ik wel weer je trainingsmaatje zijn.

PC

Stella, Bas & Ruben zei

Ha die Peter en Barbara,

Eindelijk........maar nu is het dan ook het wachten meer dan waard geweest. Wat een geweldig nieuws !
Wij zijn zo blij dat jullie dit nieuwe hoofdstuk kunnen toevoegen en wij hopen dat het een heel lang en mooi hoofdstuk zal worden.
Ontzettend veel succes met je herstel en heel veel groetjes van ons. Stella, Bas & Ruben.

Anoniem zei

Beste Peter, Barbara en Tamara

Ik heb vorige week geprobeerd jullie een berichtje achter te laten, maar deze kluns heeft het waarschijnlijk verkeerd gedaan. Wij zijn bijzonder blij te horen dat het allemaal zo ontzettend goed met je gaat en hoeveel postieve kracht je hebt om zo versneld weer terug te keren. Wij wensen jullie het allerbeste en hopen jullie snel weer bij Pioniers te zien!

Veel liefs en met alle respect voor jullie inzet,

Paul en Yollanda