vrijdag 17 april 2009

Kleine domper

Zoals Peter al schreef op de blog had hij behoorlijk last van zijn maag en darmen. Zo erg dat hij vanmorgen naar het ziekenhuis terug ging om er even naar te laten kijken. Nu ja vanmorgen... de reis ernaartoe duurde wat langer dan voorzien door een enorme file. Eerst al een klein obstakel voor de schipholtunnel in de vorm van een fiets die van een auto was afgevallen, vervolgens een file op de A9 en tenslotte een giga opstopping op de A2.

De verwachting was dat er alleen even naar gekeken zou worden, dat Peter vervolgens een wondermiddeltje zou krijgen waarmee alle klachten verholpen zouden zijn en dat hij daarna fluitend weer naar huis zou kunnen. Helaas liep het anders: nadat er foto's gemaakt waren en gebleken was dat zijn darmen inderdaad wel heel erg vol zaten en dat hij een beetje uitgedroogd was, leek het beter om hem ter observatie in het ziekenhuis te houden. Een of twee dagen.

Hij ligt nu aan een infuus om wat vocht binnen te krijgen en hij heeft een middeltje gekregen om zijn darmen wat op gang te brengen en leeg te krijgen. Dat mocht nog niet baten, maar straks mag hij waarschijnlijk op de stoel voor de tv. De rest laat ik aan jullie fantasie over.

3 opmerkingen:

JJP zei

Peter, we hopen dat je dit ook snel te boven bent en dat je snel weer naar huis mag. Liefs en groetjes, Joey, Joke en Peter.

Anoniem zei

Hoi Peter en Barbara,
Hopelijk is dit een klein incidentje en mogen jullie weer gauw de lijn opwaarts opmaken. Het is natuurlijk een enorme operatie geweest en het is al heel wonderlijk dat het lichaam het zo goed oppakt. Elke dag brengt blijkbaar toch weer een verrassing.
Veel sterkte,
groetjes van jullie buren

Anoniem zei

He jongens wat vervelend zeg ik hoop dat het snel beter gaat.
Misschien hoort dit bij het herstel.
Taka care VV